SMF 502 Blackas Marsvin


1 Augusti

I veckan som gick så flyttade Jambal till Mimmi Andersson, Jasmine & Ellie flyttade även dom till sin nya familj. Zootopia åkte hem till Gina (Hills Marsvin) i Hultsfred. Hon har varit hos oss för parning med SCH David. Konstaterad dräktig var det dags att åka, ojoj vilka ungar det bör bli av de två...!! Hoppas på att det kommer minst 2 fina honor så att jag kan få en där! Det var även dags för Lola att åka hem från parning med Isoldes Alpine Milk (Iam).

 

Vår relativt nya skinnyhona Gertrud är också dräktig! Roligt! Och så väntar vi med spänning på Hjärter & Sensei som är dräktiga med SCH Fantomens första kullar! Det är två kullar som ligger oss extra varmt om hjärtat då Fantomen är vår första egna uppfödning! Fina Tuva är dräktig med SCH David, där hoppas vi på ett gäng härligt creamfärgade lakelands!

 

Så till uppfödnings baksida... idag hittade jag en av Lucias bäbisar död... Den lilla vita skinnyhonan tyvärr, så himla tråkigt! Det är faktiskt första gången vi mister en unge ur en levande kull sådär. Troligtvis så var det något medfött fel på den lilla, av tecknen att tolka så hade nog mamma Lucia hjälpt den över till andra sidan. Antagligen kände Lucia att bäbisen inte var "livsduglig". Men det känns ju naturligtvis allt annat än muntert iallafall, ett liv är ju ändå ett liv...

R.I.P lilla Khaleesi <3

 

 

2 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)