SMF 502 Blackas Marsvin


1 juli

 

Challe (Martina & Jonnys travar- kille) har fått nytt hem i Nyköping. Hos en yngre kille i 13- års åldern. Det verkar som om det blev kärlek vid första ögonkastet för båda, grabben red väldigt fint & var lugn & mjuk mot Challe. Challe är ju en häst som verkar vara en riktig "kill-häst", han trivs bäst med killar/karlar helt enkelt. Det kan nog bli hur bra som helst!

                                                   CHALLE & JONNY PÅ AKTIVITETSDAGEN I MAJ 2014.

Idag åkte jag med en höleverans till Norrköpings Akvarier & passade på att fylla på förråden med dricka/ fika i stallet efter helgens aktiviteter i stallet.                                                                                                                                  Kattungarna växer & är så gulliga! Otroligt rara & sociala, äter kattmat & är helt rumsrena!                                              Smilla är en DUKTIG kattmamma!

SÖKES: Linnea Pålsson söker halvfodervärd till Krut! Lika snäll som han är stor. Jättemysig kille som fungerar lika bra på träning som vid uteritt. Lätt för galopp & är ingen "rally-kalle" utan väldigt lugn & fin att rida. Intresserad? Linnea & Krut söker någon med tid & engagemang för ett längre samarbete omgående! Kontakta Linnea på 073- 3991330.

                                                                                                                              KRUT LÖSHOPPAR I PADDOCKEN.

 

1 jul 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)