SMF 502 Blackas Marsvin


1 juli

Äntligen sommar & sol! Underbart! Jag & Johanna provade att köra Jack idag, vi vet inte hur länge sedan det var som han sattes för vagn men X antal år är det nog iallafall. Det gick väldigt bra, han var lite larvig när vi skulle på med vagnen. Men utöver det lilla så skötte han sig finfint & tyckte det var superkul! Han såg mäkta stolt ut över sin prestation när han drog både mig & matte Johanna längs grusvägen =)

Sessan fick komma in ett par timmar & vila, det är varmt för hästarna. Dock gillar Sessan värme men inte insekterna som kommer med den. Dessutom blir hennes pollen lite mer kännbart vid torrt varmt väder. Så här långt i år annars så har hennes allergi inte varit så farlig faktiskt. Men det beror ju på den svala, ganska regniga våren & försommaren. Tråkigt väder för oss 2- benta men skönt för Sessan.

 

2 nya marsvins- flickor kom idag för omplacering. Jättesöta, snälla & välhanterade. Båda är födda på våren 2014. Det kommer lite mer info & bilder inom kort under vår "till salu- flik".

 

 

2 jul 2015