SMF 502 Blackas Marsvin


1 september

Vilket skruttväder det är idag... 1:a september & regn direkt! Hoppas verkligen inte att det är meningen att det ska bli höst nu?! Det är ju inte särskilt kallt men har ju regnat konstant i 24 timmar snart *ogilla*

Har flyttat in naken- tjejerna från deras "sommarboende", nu bor de i marsvins- rummet igen.

Börjar fundera lite på vilka som ska med till utställningen i Linköping, det blir nog ett par stycken! Jag ska ju tillsammans med Carin vara kommisarie då. Men Julia fixar ju att ställa galant själv utan mig så det är ju inga hinder där! Ganska många ur kullarna börjar att bli tingade med, kul! Även ett par vuxna marsvin kommer att få nya fina hem inom kort!

 

Hästarna är på bete fortfarande & jag hoppas de kan gå ute ett par veckor till. Bete finns, har ju 3 hektar som vilat i sommar & som är tänkt ska bli hästarnas höstbete. Qvincys box är uthyrd så det kommer en ny häst till stallet i september. Roligt! Jättetrevlig tjej & hästen känner jag igen sedan tidigare. Ett snällt, vackert halvblodsto på 17 år. Krut kommer att åka tillbaka till sin tidigare ägare under denna månad med, kommer att bli lite tomt efter honom! Stora "Berga- Trollet" med sin stora man & långa ben! Men så är det ibland, livet & förutsättningar förändras! Så det är en hel del som händer i september. Det rör på sig skulle man kunna säga =)

 

Idag flyttade Thunderstorm till sin nya ägare Nathalie i Halmstad! Lycka till fina "Stormen" <3

1 sep 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)