SMF 502 Blackas Marsvin


10 juli

Idag är det sorg på Blackas marsvin. En av våra absolut första marsvin var tvungen att akut tas bort. Detta pga att kroppen & benen inte funkade som dom skulle. Otroligt tråkigt.

Det var alltså vår finaste Edith som drabbades. Hon är somsagt en av de allra första marsvinen som vi skaffade. Hon har även haft en personlighet utöver det vanliga & varit den bästa mamman man kan tänka sig till dom 3 kullar hon har gett oss. Edith har haft ett superliv, men hon lämnade oss alldeles för tidigt. Ibland är naturens gång oerhört taskig & orättvis. 

Den senaste kullen är bara 3,5 vecka. Vi håller alla tummar och tår som finns att dessa kommer klara sig, men vår och nanny Lucias hjälp. Den lilla amerikanaren ska få stanna hos oss & förhoppningvis fylla lite av det tomrum som blir efter Edith. 

 

Stämningen inför utställningen imorgon är inte på topp. Och det är med tårar i ögonen som vi trimmar och förbereder det sista. Går det dåligt nu i helgen så är risken stor att vi hamnar i en marsvins- svacka. Det skulle vara mycket tråkigt.

10 jul 2015