SMF 502 Blackas Marsvin


12 oktober

Då har vi anmält oss till Kallhäll då i början av november! Kul! Sex marsvin får hänga på varav 4 juniorer. Jag har köpt en ny hona trots att jag sa att det blir ingen mer vit nu efter Diddi gick bort... Men så taggade Marina mig i ett inlägg & det var en unge efter vår Blackas Rapidash som var till salu! Som dessutom var både dew & english crested, det gick ju bara inte att motstå! Och den avgörande delen var ju att det var Rappe som var pappa <3 Jättekul att få något tillbaka från honom!

JUDY, vårt nya marsvin efter Rappe.

 

Upptäckte idag att Define har gått & fått mjölkstockning i ena juvret! Inte bra.. fick hjälpa henne att mjölka ur lite. Hoppas det släpper & inte utvecklas till inflammation. Får se hur det ser ut till imorgon annars blir det ett vet-besök!

 

Går jättebra med nya hästen, så snäll & lättanpassad. Går själv ut efter Ville på morgonen redan =) I hagen kommer han fram & hälsar, verkligen en trevlig kille! Det tycker även Sessan dock... som har börjat brunsta! Så vi får se hur det går, kan behöva dela på dom ett tag. Hon är ju så jäkla extrem när hon gör det så till och med en trähäst skulle hon gå igång på. Dom andra valackerna är inte ett dugg intresserade av henne då hon är så hatisk & dominant övrig tid när hon inte brunstar. Så när hon väl gör det så vågar ingen av dom ens tänka tanken att sniffa på henne då heller. Men den nya känner ju inte Sessan än så där får vi nog hålla extra koll. Gamla tant att inte uppföra sig....!!

 

13 okt 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)