SMF 502 Blackas Marsvin


3 mars

Idag var Sessan inbokad på Marby Hästklinik för en check i hennes mun. Hon har varit lite upp & ner med huvudet i ridningen. Och det är ju inte riktigt dags ör pollenallergi ännu att blomma ut. Hon var även lite svår att borsta på huvudet, inte så likt henne. Det var ju ett par år sedan vi var hos Torbjörn i Söderköping så med tanke på det & hennes uppförande så ringde jag Marby. Jag åker normalt sett alltid till Torbjörn men tänkte att jag skulle slå 2 flugor i en smäll & även ta ut allergimedicin samtidigt. Jag fick en tid till dagen efter, jättebra! Det var lite vassa kanter i Sessans mun & även en vass liten grej längst fram som gjorde att hon till och med bitit sig i kinden =( Så jag är glad över att jag tog kontakt & fick tid så fort! Sessan är ju en häst som meddelar mig när något är fel & jag är väldigt snabb på att läsa henne. Har ju trots allt haft pållan i ungefär 9 år nu.

Men hon har ju sånt humör..... så det är inte alldeles solklart alla gånger haha... Om någon säger att en häst är "stoig" eller "märrig" så kan ni ta det * 10 på min häst! Vaknar Sessan på fel sida av boxen är hon sur, ska man lägga på täcket= grinig. Om hon fryser ute eller är "hungrig" är hon galen, när hon sätter/ fäller päls är hon också sur. Om en annan häst stör henne när hon äter så blir hon arg, om en annan häst tittar på henne vid "fel" tidpunkt= skitsur. 

Hahaha ja ni märker att listan kan göras låååång men däremellan är hon faktiskt en supergullig & extremt personlig häst <3 En riktig mattegris, arbetsvillig, pigg, älskar ompyssling (gärna duttidutt på småsår eller liknande, då känner hon sig extra mycket omhändertagen & är jättenöjd) Bli ryktad efter motion & blir alltid glad när man kommer & möter upp henne i hagen. Älskar att åka hästtransport & få komma ut på äventyr <3 

12 mar 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)