SMF 502 Blackas Marsvin


11 mars

Idag var vi ute på en härlig uteritt (jag, Julia & Martina) 

Mycket skritt & galoppintervaller som vanligt när vi är ute & rider! Men så är det ju också dom roligaste gångarterna!

Det känns att det börjar bli vår i luften nu, det är jättefint på dagarna & det är även ljusare ute. Så skönt, äntligen!

Hästarna är fulla av bus med, här kommer några bilder på Cesar & Ville ute i hagen! (foto: M Wester)

Bland marsvinen är det ganska lugnt, dom frodas & ungarna växer så det knakar! Vi har ingen kull nu på ca 2 månader framåt. Det är Fenja, Celine & Holly som sitter med hanar ( Lucky, Baltimore, Fantomen) Så det kommer att bli jättespännande & är kullar vi ser fram emot! Nästa inplanerade utställning är i Vretstorp 19 mars, då är det även KM & årsmöte. Ska bli roligt att komma iväg & vi har med oss 9 marsvin. 2 honor som förhoppningsvis kniper ett varsitt cert & då får Champion- titel! Varav den ena är Pebbles, vår egna uppfödning! Vi håller tummarna så får vi återkomma om resultatet efter utställningen!

Jag har fått en förfrågan att sitta med i RIKS styrelse men tackade nej, jag är glad över att bli tillfrågad men jag har så himla fullt upp ändå. Jag sitter ju dessutom som suppleant i Svealands styrelse så ja, jag är ju med på ett hörn ändå så att säga =) Två arbeten, familj, hus, inackorderingsstall & marsvinsuppfödning.. mycket mer hinns liksom inte med!

12 mar 2016