SMF 502 Blackas Marsvin


12 juni

 

Jag & Sessan guidade runt Kerstin & Chamir lite i skogen idag. Blåste rätt rejält vid stallet men när vi väl kom iväg så var det riktigt behagligt! Soligt & skönt plus att vindarna höll borta de flesta flugorna! På hemvägen såg vi en svart huggorm på grusvägen bara ett par meter framför oss *ryys*

Kunde inte låta bli att tänka på stackars Cesar som blev biten i mulen för ett par månader sedan av en huggis! Det gick ju bra för honom som väl var men jag har ALDRIG sett en mer svullen mule/läpp/kind på en häst innan... han såg inte ens riktig ut utan mer som en karikatyr av en häst =( *dubbel-ryys* Men idag så var ormen en duktig orm & vände helt om när vi kom ridandes på vägen. Så det var en härlig ridtur & slutet gott allting gott.

 Sessan blir lite lätt irriterad på fräcka småpojkar som prompt ska kolla in henne utan att be om lov innan samt helst skickat minst 10 förfrågningar (som naturligtvis ska behandlas) innan en sådan sak som att glo kan överhuvudtaget tillåtas... Sessan tycker att ungdomar saknar hyfs nuförtiden!

Bilden på Chamir, mig och Sessan är lånad av Kerstin Persson.

12 jun 2014