SMF 502 Blackas Marsvin


12 mars

Idag var det dags att åka iväg & träna igen med Cesar för Lollo! Det går sannerligen framåt tycker jag & planerna är att fortsätta på den inslagna banan & komma i väg regelbundet nu hela våren.

 

Sigge reds häromdagen på ängen av Julia, han skötte sig finfint! Provade på vår TRAB- bana lite, gick slalom & gick över "tågrälsen". Vi försökte få till lite galopp & det blev ett par språng, det är lite tungt när det är så mjukt i marken men Sigge försökte iallafall! Han är väldigt okomplicerad att rida, tömköra utan sällskap. Inte ett dugg brydd över att han ensam, det är en väldigt stabil kille!

 

Vi började trimma marsvin, jag & Julia. Säger som så att det är skööönt att vi bara har 2 att trimma inför Brändåsen! Det är pilligt & tar tid! Vi mutade pojkarna med paprika & vitkål så att de inte skulle tycka att det var alltför tråkigt!

Jag har ju fått hjälp av Leif att transportera marsvin denna dag, så det blev ett sista mys med Elmer innan jag åkte & mötte upp Leif vid Klinga. Han är såld till Josefin i Borås =) Och imorgon kommer Hero hem igen! Han kommer att få ett nytt sällskap i form av lille Ecco. Hero är ju ett så himla snällt marsvin, han & El Paso var ett riktigt radarpar här hemma innan Hero flyttade. Men nu så går ju El Paso med med småpojkar så. Hero kommer att bo tillsammans med Ecco hos min kompis som jag känner sedan barnsben. Det kommer att bli toppen!

Hades är tingad & kommer att flytta på söndag antagligen.

ELMER 

13 mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)