SMF 502 Blackas Marsvin


13 juni

Idag hände det lite grejer!

 

Vi delade upp flocken. Så att de lite smäckrare hästarna fick gå på vårt superduper- bete. Det var 4 glada varmblod som mumsade på gräs som nådde dem upp över magen. För Cesars, Qvincys, Brudens och Ivans del så fick det bli ett lite mer normalt bete, som inte är lika kraftigt som på ängen. Även dessa pållar var nöjda & belåtna. 

 

Sedan så kom det även en ny häst till Restad. En kolsvart varmblods- valack med vita tecken. Han fick vara med varmbloden på det kraftiga betet. Challe som han kallas ska vara på bete hos oss. Tjejen som ansvarar för honom och har honom på lån över sommaren (och eventuellt fortsätter att ha honom i höst) heter Melanie. 

 

Låter en svart travar- kille vid namn Challe bekant? Martina och Jonny (som nu har Bruden) ägde förut en svart travar- valack som hette just Challe. Han såldes av lite olika skäl. Det är inte samma häst, men det var rätt så lustigt... Precis innan "nya Challe" lastades ur transporten så sa jag till Martina "Tänk om det är Challe som kommer ut ur transporten!" och så skrattade vi lite. 

Snacka om att vi blev snopna... Men somsagt så är det alltså inte samma häst, utan bara en komisk slump.

 

 

 

 

13 jun 2015