SMF 502 Blackas Marsvin


14 juni

Träningstävling på Lilla Hageby idag för Cesar & Julia! Klar förbättring från förra helgen på Knivberga! Han var ganska tittig & ofokuserad men som sagt, en förbättring iallafall. Vi är jättenöjda med dagen även om Julia fick ta en titt på muren i närbild med näsan först ;)

Jag red Sessan lite i paddocken idag, hon kändes fin! Hoppade till och med några språng på ett kryss! Kan inte ens minnas sist jag hoppade... så länge sedan är det! Men kändes rätt okej, man har ju fegat till sig med åren!

Martina & Bruden hoppade med, gick jättebra! De var inte särskilt fega, Bruden öste på för fulla muggar mot hindret & Martina bara hängde på....! Tuffingar! Hoppas de följer med på pay & jumps i sommar! Det är ju inga problem alls, Bruden älskade att hoppa. Kul!

 

Idag var det styrelsemöte & pysseldag i m- föreningen. Tyvärr kunde jag inte delta, kände att jag var tvungen att följa med & prioritera detta i stället. Det har varit ganska mycket fokus sista tiden på smådjuren & hästarna har fått stå tillbaka lite väl mycket har jag känt. Särskilt Cesar, han blir 5 år i år & vi har ju en plan att följa gällande hans utbildning. Så därav fick det bli som det blev. Det är bra synd att man inte kan klona sig själv vid behov, så mycket roligt att göra, så lite tid!

14 jun 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)