SMF 502 Blackas Marsvin


15 mars

Idag flyttade Hades till Eva, Norrköping. Hemma hos Eva bor ju även vår Baloo, eller vår & vår, han är ju inte vår i den bemärkelsen längre men det blir lätt så att jag kallar marsvinen som vi har haft för "våra". Julia "möblerade" om lite bland grisarna i stallet, i slutet av veckan som kommer nu så blir även Hercules & Ferdinand hämtade av Anna & hennes familj.

Fick en "lägesrapport" från Malin att det går superbra med lille Ecco & Hero! Killarna fann varandra på en gång! Hero är ju en riktig guldgosse så jag var inte orolig över den biten alls. Hela familjen är jätteförtjusta i sina nya familjemedlemmar!

 

Det känns som om det börjar dra ihop sig för bäbisar strax hos våra pälsklingar i stallet <3 Nu har vi extra koll på Fendi, som väntar smått med Douglas & så Ripsa, som väntar med Iam. Vi har ju även fina Lucia som också ska ha småttingar med Ginas fina SCH Jason Stackhouse. Väldigt spännande & faktiskt lite nervöst.. hade ju sådan hiskelig otur för ett tag sedan med Sonja & Darlings kullar! Vill INTE vara med om ett likadant scenario med förlorade ungar... igen!

 Fina LUCIA! På bilden ovan: HADES.

 

Jag & Madde/ Noeas har blivit tillfrågade att sitta med i SMF styrelse som ledamoter i Svealand!

Jag kände att det gör jag gärna, ska bli roligt & det är självklart att man vill dra sitt strå till stacken sas ;)

 

 

 

 

16 mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)