SMF 502 Blackas Marsvin


16 augusti

Idag var det ett slags "Öppet Hus/ Aktivitetsdag" hos oss på Stall Restad! Det var träningar för häst & ryttare, loppis, marsvins- visning, enklare servering. Vädret var jättefint & det blev en toppendag! Det var många som var nyfikna på marsvinen & charmtrollet Fannie fick representera rasen Skinny. Perfekt val då hon är en supermysig gris & en riktig pussgurka!

 

Det var även nöjda deltagare som var med & tränade för Toya Byström! Alla jobbade på fint, både folk & fä =) Julia fotograferade så bilder kommer! Jag hade ganska fullt upp men hann vara lite social mellan varven & hann se en del av sista hopplektionen ute på ängen! Det var roligt att se dom hoppa våra egen- komponerade terränghinder, shit vad vi har kämpat denna vecka med att få klart allting! Men nu så står dom där & det blev ju hur bra som helst till slut!

 

Ikväll kommer jag att somna ovaggad iallafall, det är ett som är säkert! Jag vet inte varför men hade lyckats att boka in ett par dubbelpass på mina arbeten denna veckan med, första veckan efter min semester...! Jag trodde väl där innan jag gick på ledighet att jag skulle vara någon slags utvilad "Heman" direkt efter 4 veckors off- work men det var rätt kämpigt där ett tag faktiskt haha... särskilt när vi bestämde oss för att ha denna aktivitet i stallet med men men... nu så är det gjort & jag hoppas & tror att alla blev ganska så nöjda med resultatet!

20 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)