SMF 502 Blackas Marsvin


14 juni

Tänkte göra en liten update här på bloggen om vas som har hänt sedan sist!

Har haft lite tight med tid för hemsidan eller bloggen rättare sagt. Vi brukar vara noga med att hålla den övriga delen uppdaterad, det finns inget tråkigare än en "död" hemsida =)

 

På hästsidan:

<Hästarna går på bete & frodas, det har tillkommit en ny liten häst till oss på Restad. Han ska vara på bete hos oss & så får vi se i höst om han blir kvar när det är dags för installning. VÄLKOMMEN säger vi till Karin & Teddan!

<Tjejerna har haft Toya ute & ridit lektioner ett par ggr nu, kul att komma igång med lite träning!

<Julia & Cesar har tagit upp hoppträningen för Ina. Vi har letat upp henne & hon fanns i Linköping ut mot Åtvid. En bit att åka, tar 60 minuter ungefär men det är det värt känner vi!<Corina har blivit såld till sin medis Jenny, dom passar som hand i handske & ännu roligare när både häst & ny ägare blir kvar hos oss! Corina & Jenny vill vi inte vara utan i stallet & ägare Iris stannar kvar som medhjälpare också. Perfekt!

                 --Sessan--

På marsvinsidan:

< Continua fick missfall & toxade, tyvärr klarade hon sig inte.

< Hjärter fick magproblem för ett par veckor sedan, matvägrade såsom sjuka marsvin gör. Upptäckte snabbt att hon inte var okej så kom igång direkt med stödmatning. Kände mig pessimistisk efter Continua men så började Hjärter att äta själv dag 2- 3. Magen var dock i fortsatt olag ett tag, det är först nu som jag känner att hon är 100% frisk igen, tack & lov.

< Wellington & Ramses kom åter från sitt nya hem, tyvärr så fungerade det inte där.

< Alla honor går nu i storflock (utom tjejerna som är anmälda till SM) i uteboxen & har det hur bra som helst! Stora ytor, annan inredning med material från naturen, rör, lådor, nivåskillnader att springa upp & ner på... Jag känner mig rätt säker att tjejerna är hur nöjda som helst med sitt "sommarnöje". Nu får dom bo där fram till hösten kommer & knackar på.

--Wellington & Ramses--

 

Smillas kattungar har alla fått nya fina hem <3

 

 

17 jun 2016