SMF 502 Blackas Marsvin


16 november

Det har sannerligen varit fullt upp sista tiden! Vi har fått en hel del kullar, jätteroligt & det är härliga & fina ungar! Problemet, som alltid, vilka ska man spara...? Vi har väl egentligen en ganska klar bild över vilka men ja, jag brukar vilja att dom växer på sig lite innan vi bestämmer oss helt ;) Det var ju bara våra egna uppfödningar denna gång, honor som vi sparade från 2015, som fick sina första kullar nu. Tack & lov så gick allting bra <3

 

Hästarna har det fint med, stallet är nu sedan en tid fullt igen. Jag har uteboxen tom i år då Wilma ska få ha sina jättekaniner i den i vinter. Stallet är som sagt fullt & det är både jättetrevliga tjejer & hästar (som vanligt) hos oss! Det är jag ju såklart glad & tacksam över!

Sessan har fått vila ett par veckor, först var jag ju så jäkla förkyld med feber & halsont att jag inte kunde göra mer än absolut minimum i 14 dagar & hann precis komma igång igen så blev min brors lilla grabb allvarligt sjuk. Så orken & tiden har inte riktigt funnits att dessutom motionera hästen... Men jag vet ju att det inte går någon nöd på tanten i hagen så.

 

Nästa planerade utställning blir Jul- Utställningen i Eskilstuna.

16 nov 2016