SMF 502 Blackas Marsvin


16 september

Förberedelserna inför utställningen är i full gång men känns som om allting är under kontroll. Ska bli jätteroligt & ser verkligen fram emot den! Vi har med ganska många grisar, tur att jag har Julia som kan ställa dom. Jag hoppas att jag hinner vara med på ett par stycken iallafall! Det är 58 utställare, ganska många! Wilma, min andra dotter ska få prova på att ställa sin skinny Rikku i ungdomspet & så har jag placerat min kära sambo i cafeterian =)

 

Donatello kommer hem igen från Charlotte i Göteborg.

VÄLKOMMEN HEM lilla sötgris <3

 

Igår hade jag Malin på besök med sina fina marsvin, det var Hero (såld från oss), Kiritio (omplacering fr oss) & så sist men inte minst Ramses (vår uppfödning) som kom till mig för lite "fotvård", ja kloklippning vill säga. Fina, härliga marsvin! Försökte peppa Malin att ställa ut dom haha...

 

Hästarna går ute ännu, på höstbete. Den 26/9 kommer Krut att flytta tillbaka till sin gamla ägare i Sthlm. Blir tomt i stallet efter den stora "lunsen" <3 Därefter kommer vi att stalla in hästarna, det känns att det börjar bli höst! Tycker om hösten faktiskt, det blir så fräsch luft & vackra färger ute! Ett stort plus för att insekterna börjar att försvinna med... det är jag övertygad om att hästarna håller med om! Ja just det, fina Bruden har fått ett nytt hem i Finspång! Och Martina har hittat sig en ny pärla, en underbar haflinger. Valack på 16 år, mycket välutbildad & schysst häst! Mer info & bilder kommer på den nyaste killen i stallet: Ville!

16 sep 2015