SMF 502 Blackas Marsvin


17 december

Vi kom aldrig iväg till Eskilstuna i början av december, orken & tiden fanns inte riktigt! Nästa utställning för oss blir i Södertälje/ Kallhäll i början av januari i stället. Ska bli roligt men skuggas av att vi förlorade en av våra bästa honor nu i veckan. Helt otippat dessutom, hon var bara "insomnad" i buren. Från helt normal & ett par timmar senare hittade jag henne död, utstäckt på sidan. Så det känns inte alldeles jätteroligt just nu med marsvinen... vi stödmatar ju dessutom en dew unge, som jag verkligen hoppas klarar sig! Fannie, vår äldsta skinnytant, har börjat tappa lite massa. Hon blir 4 år nästa år vilket inte är en jättehög ålder så jag hoppas hon hämtar ikapp.

Annars mår övriga marsvin bara bra, har många fina ungar i kullarna som föddes nu i höst/ vinter!

 

Wilmas kaninungar har också blivit stora & igår flyttade den sista av dom till en jättetrevlig familj i Gislaved!

I stallet med hästarna är det också lugnt & behagligt. Hagarna är torra & fina tack vare en bra höst. Lite geggigt precis i början av hagen men det är ju ofrånkomligt. Annars är allting finfint med hästar & stall.

 

Nu hoppas jag att det kommer lite snö bara så att man kan hinna få en "jul- feeling" kommande vecka. Detta gröna, varma väder rubbar ju känslan för att det VÄLDIGT snart är jul!

 

Ha en fin helg!

17 dec 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)