SMF 502 Blackas Marsvin


17 maj

Idag var jag & Julia i Krokek & hämtade en ny sadel till Cesar. En dressyrsadel. Det är en Rolf Stenberg i väldigt fint skick. Såg lovande ut & ska bli spännande att prova den på honom. Det var inte alltför länge sedan vi köpte en sadel till Cesar. En Globus Clic. Men Julia gillar inte riktigt att rida i den, den har en ganska bred midja & har man då relativt korta ben.. ja då blir det inte riktigt bra! Så nu får vi hoppas på denna sadeln. Passade på att åka förbi Hööks med på hemvägen! Både Sessan & Cesar fick nya flughuvor, flugpannband & lite annat smått & gott!

 

Fick en lite annorlunda avbokning på Destiny i helgen. Men det hörde snabbt av sig en annan go tjej från Nynäshamn som ville tinga henne. Hon skickade bilder på hur stort & fint hennes marsvin bor & det såg underbart ut! Så det känns toppenbra!

Håller på att kolla runt efter transport & kan nog ha löst det & även löst transporten för Timberland till Örebro!

 

På lördag är det en husdjursmässa inne på Himmelstalund Gymnasieskola, Norrköping. Vi i Svealand kommer att vara på plats som utställare & visa upp olika marsvinsraser, ge info om föreningen & mycket mera! Så jag håller på att förbereda lite inför det! Vi ska ta med skinny & english crested, Carin Österlund tar med lite olika raser från henne med så det kommer att finnas ett par olika att titta på! Vi ser fram emot lördag, kommer att bli roligt!

Ny bild på Destiny =)

 

18 maj 2015