SMF 502 Blackas Marsvin


18 augusti

Igår flyttade omplacerings- skinnyn Kiritio till Malin =) Känns härligt när man vet att djuren kommer till toppenhem! Och idag hämtades fina Heike & Blackas Romeo av syrran & hennes familj! Kunde ju inte bli bättre!

Jag hämtade även 2 sadlar till Sessan idag i Linköping! En dressyr, Olympic Jessica, & en hopp, Henri De Rivel. Hann inte provrida dom idag men har iallafall lagt dom på pållan & dressyrsadeln såg riktigt lovande ut! Hoppsadeln.. tycker jag ligger rätt bra med men tycker såna sadlar är lite mer kluriga att se. Det kanske har med att göra att sadelkåpan är så framskuren, jag vet inte. Lite svårare tycker jag nog allt att det är med hoppsadlar!

 

En annan mycket trevlig överraskning väntade mig idag när jag kom till stallet! Gertrud hade fått 4 stycken jättefina skinnybäbisar! Honor allihopa! Det är inte vi så bortskämda med.. vi är ju vana att få 70- 80% hanar i våra kullar! Tyvärr så klarade sig inte en av bäbisarna men övriga 3 är pigga & goa! Så spännande & det ser ut som om alla ungar har en god standard med. Trevliga små söta huvuden & slokande öron =) Grattis Gertrud- gumman & bra jobbat <3

20 aug 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)