SMF 502 Blackas Marsvin


19 december

Idag var det tvättning av Hero, Judith & Fendi. Baloo fick sig en omgång under strålen med! Hero hade ju lite tappad päls bakom örat när han kom till oss, så han fick stanna hemma från Eskilstuna därav. Judith fick påpekande av domaren att hon tappade lite lite päls vid rumpan & att vi skulle hålla koll så det inte var eller utvecklades till något annat & Fendi, med sin galet tjocka täta päls har haft lite problem med svamp i höst. Så samtliga fick sig en tvagning med Hexocil. Så hoppas jag att det stannar av & inte blir värre för någon av dom. 

Aina fick idag ett nytt hem i Norrköping hos en underbar familj! Känns hur bra som helst & enligt kvällsrapport ifrån stan så gick ihopsläppet jättebra! Hon & familjens andra skinny verkar ha funnit varandra, lika barn leka bäst <3 Jag sa också (som alltid) att om det inte fungerar så är hon alltid välkommen tillbaka till oss! Pratade om det hemma & skulle det bli så så kommer hon att stanna hos oss i fortsättningen. Man kan inte flytta runt djuren hur mycket som helst!

 

Vi väntar spänt på Mollys bäbisar, det kan bara röra sig om dagar nu! Så nyfiken på vad som finns därinne... Hoppas på fina ungar med vita crestar med bra färg!

19 dec 2014