SMF 502 Blackas Marsvin


2 februari

 

Igår blev det en riktig heldag i stallet! Linda & Peter flyttade in med sin fina stora vbl- valack Pinnen. De kom på förmiddagen & ihopsläppet gick jättebra! Hästarna hade skitskoj & drog en vända i stora vinterhagen & brallade & busade! Livsglädje... =) Det var som om Pinnen alltid gått i vår flock, inga konstigheter alls! Väldigt skönt med enkla ihopsläpp!

 

Sedan kom Madde/ Noeas på besök. Vi pratade marsvin, som vanligt haha... Och gullade med marsvinsbäbisar! Kollade lite nyheter om utställningar inför 2015... minst 89 poäng för att få cert bland annat...

 

Efter lunch hämtade vi hem lilla Sigge. Han tyckte nog att det skulle bli spännande med äventyr, för vi hann knappt få ner luckan på transporten innan han ville gå på! När vi lastade av honom på Restad så var han väldigt cool med, bara stod på stallplan & såg helnöjd ut! En väldigt stabil & fin ponny, kommer bli roligt att börja arbeta med honom sen! Även där gick ihopsläppet väldigt lugnt & sansat till. Cesar boundade direkt med Sigge, dom gillade varandra från första stund!

 

Jag, Julia & Wilma åkte upp till stallet vid insläppet med & hjälpte till. Wilma fick pyssla med alla smådjur. Gav dom grönsaker, myste med marsvinen & gjorde lite hårvård på Fideli <3

 Bild på Wilma & Molly (hemifrån)

Imorse vid utsläppet var det inte heller några problem, Sessan står i uteboxen nu & när jag öppnade till henne så stod hon så nöjt så & tittade ut genom fönstret! Det var faktiskt ganska varmt i uteboxen, en häst värmer upp bra! Jag tror att det blir bra med Sessan i den boxen, den är rätt stor & ljus. Hon har fönster & nattbelysning. Hon hade inte legat ner & sovit men det är ju bara första natten i den. Alla innehästar gick så fint ut lösa på led som vanligt i hagen, till och med Pinnen & Sigge!

 

2 feb 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)