SMF 502 Blackas Marsvin


20 april

Idag kom en ny- gammal hyresgäst till stallet! VÄLKOMNA tillbaka Martina, Jonny & hästen Bruden! Det gick finfint att släppa in Bruden till de andra, lite spring men de lugnade sig snabbt! Vid insläppet var det inte heller några problem.

I veckan har jag fått betet putsat & gödslat av Roine, ser riktigt bra ut & det behövde sig en omgång med gödning. Var ju ett par år sedan sist & det har blivit lite urarmat tyckte jag. Tiden bara springer på, snart är det dags för betesäsong igen.

 

 

Bach, Wilmas belgiska jättekanin, har fått flytta hem till sin sommarstuga på vår tomt! Han var jätteglad över det haha!

Smilla, stallkatten, blev huggormsbiten igår... mindre roligt. Hon väldigt svullen i hela frambenet & extra svullen vid bettet. Som en "påse". Vi vet ju inte exakt när detta skedde tyvärr, hon har ju dessutom kattungar att ta hand om med. Men tyckte att hon hade ett bra allmäntillstånd ändå, ej synligt påverkad. Så hon är numera inlåst i ett mindre utrymme med sina ungar för att hon ska hålla sig i stillhet pga giftet. Först var det allt annat än populärt men efter några minuter så fann hon sig. Benet måste ju helt klart värka, stackarn... Ska kolla hur hon mår idag, har metacam som jag kan ta ut till henne.'

Vad är det med våra djur & ormar...?? Förra året var det ju Cesar som blev biten i mulen & nu katten.....

 

 

 

 

21 apr 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)