SMF 502 Blackas Marsvin


21 februari

Julia var ute & tömkörde Sigge idag tillsammans med Åsa/ Ivan & Linda/ Pinnen. Gick jättebra! Han är ju lite rolig den där ponnyn, när det är dags att svänga hemåt så vill han gärna fortsätta på en annan väg som inte leder till stallet. Så man kan ju inte anklaga honom för att vara "stallmodig" iallafall, tvärtom! Känns som en jättebra egenskap & inget att klaga över om man säger så!

 

På kvällen så var det dags att styra kosan mot Mjölby återigen för att möta upp Carin Österlund, nu på gång hemåt från Borås. Med sig hade hon vår fina Lucia som vi verkligen sett fram emot att få hem! Lucia är en crested lakeland, uppfödare & säljare Gina Hill Ingemarsson. Förhoppningsvis & troligtvis dräktig med Ginas SCH Jason Stackhouse! Det kan inte bli annat än super- bäbisar med den kombinationen! Bara allting går som det ska med dräktigheten & förlossningen så kan det bli riktigt bra! Dock kan jag ju inte ta åt mig "credden" av det mer än att jag fick välja hane till Lucia. Båda är ju frukt av Ginas fleråriga avel men det är inte mindre spännande & roligt för det! Jag fick dock lova Gina första tjing ifall jag planerar sälja ngn av avkommorna. Jag har tingat ytterligggare en lakeland- tjej av Gina men efter det har jag ta mig tusan inköps- stopp på marsvinsfronten haha...

 

Men i ärlighetens namn så känner jag mig nöjd med! Jag tycker att jag har de marsvin jag vill ha nu för att få min avel vidare & framåt. I allafall för stunden. Har fått fina kullar & det börjar bli svårt att bestämma sig för vilka jag vill behålla ur dom, det är väl ett gott tecken på ett sätt men sjukt svårt att bestämma sig som sagt! Men hursomhelst så kan man inte spara alla & det är även väldigt roligt & givande att finna nya bra hem till de små liven! Kontakter knyts & nya ägarna brukar vara gulliga & uppdatera oss med jämna mellanrum med bilder & info! Jätteroligt! Och inte minst kan vi ju ofta följa marsvinen på de sociala medier som finns! Internet är verkligen toppen på många sätt!

 LUCIA precis hemkommen 21/2.

 Hittade en bild på Sigge där han visades som åring på Vreta! Så söt & liten.. rumpan flera mil högre än manken haha =P De ser verkligen tokiga ut när de växer, unghästarna!

22 feb 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)