SMF 502 Blackas Marsvin


23 januari

Idag var det dags för årets första utställning! I Landskrona! Kl 03:10 ringde väckarklockan & vi begav oss till stallet för att hämta marsvinen. Sch Fantomen, Nike, Qutie, Mon Amie, Rappe, Fenja, Pebbles, Hjärter & Oriflame. Sedan hämtade vi upp Jessica & Henka i Blacka & därefter Carin i Vadstena. Det var långt till Landskrona, det ska jag inte sticka under stol med men med trevligt sällskap så gick resan finfint! I tid var vi med till incheckningen 08:45.

Utställningen kom igång snabbt, jag & Julia hade fullt upp!

Domaren gick ut rätt hårt på skinnysarna, tyckte jag... efter att ha dömt ett par i första klassen ändrade hon nästan allas bedömningssedlar till plus 1 poäng på kropp. Hon ville inte heller ha behåring V upptill öronen utan behåringen skulle sluta i mitt strax under ögonen, som ett V fast liksom upp & nervänt V. Hahaha vi som var så nöjda över Nikes "vanliga" V. Det är vi givetvis fortfarande.... ;) Nike kom iallafall 1:a i sin åldersgrupp med 88 poäng så det var vi ju väldigt glada över!

Det var en annan domare som dömde skinny junior & där vann vår fina fina Pebbles! BiR- jr 89 p & cert! Bara den prestationen gjorde att det var värt varenda mil & timme att åka till Landskrona!

 PEBBLES

Söta Qutie charmade till sig ett hederspris & Mon Amie kom 3/7 i OST.

Det var även superkul att träffa Maria, Marie, Tomas, Vivi, Bettan & alla andra jättetrevliga människor! Fick mysa med mina "gamla hjärtan" Milton, Piff & Natta (Natta hade blivit SÅ FIN, så otroligt lik mamma Fendi att jag nästan trillade baklänges!)

Ett stort TACK till Martina som hjälpte oss med hästarna idag <3

 

 

 

30 jan 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)