SMF 502 Blackas Marsvin


25 april

Skittråkigt väder ute... Riktigt aprilväder kan man säga =/

 

Bland marsvinen är det ganska lugnt, Xantippa har fått sin kull idag & nu väntar vi på Judy & Frappe. Båda är extremt stora nu, det är bara en fråga om dagar.

 

Ett par av våra vuxna honor har fått nya fina hem. Lite blandade känslor, tycker alltid det är svårare att släppa i väg dom stora på något vis. Men som sagt, samtliga har fått underbara hem <3

 

Har haft mindre tid för utställningar detta år, arbetar ju varannan helg & det har varit otajmat med utställningarna. Tråkigt men så är det. Ligger även lite efter med mina kullregistreringar vilket aldrig hänt innan. Det stör mig lite faktiskt men nu är dom inskickade iallafall. Funderar på SM i sommar, sista anmälningsdag börjar ju dra ihop sig & det vore jätteroligt att komma iväg. Har ju en superfin junior som verkligen skulle kunna ha en bra chans i SM. På senior-sidan.. mina bästa honor har ju kull just nu. Men har ju en del fina hanar för all del. Ja vi får se =)

 

Sessan brunstar som en jäkla tok, hon är verkligen förskräcklig när hon sätter den sidan till. Så nu får hon gå själv ett tag till det värsta har lagt sig... och munkpeppar är beställd! Tapas har fått en förskjutning i korset, antagligen har han gjort något i hagen. Så jag hade equiterapeuten ute i fredags, knådade själv i helgen & har köpt liniment så hoppas han snart känner sig bättre, kraken... Cesar väntar ju på sin tid hos klinikhovis i Marby i början av maj. Hoppas verkligen att det går att få på framsko då! Han har fått vila i.... 10 veckor är det nog snart. Tråkig inledning på våren & var väl inte riktigt enligt planen.

 

Övriga pållar i stallet är iallafall fit for fight ;)

Mia & Klarken har fått tag på medryttare, jättetrevliga tjejer! Välkomna till Restad!

Kattungarna växer så det knakar, alla har nya hem som väntar dom i slutet av maj.

 

 

 

25 apr 2017