SMF 502 Blackas Marsvin


25 februari

Igår hade jag en fantastisk dag på Vretstorp! Alla marsvin som var med fick mycket bra poäng, blev BiR & Freya blev även BiS:a jr i KM! Vilken start på 2018, kan ju bli lite svårt att toppa den bara men men... är ju jätteglad såklart! =)

Superroligt att träffa folket med, det blev marsvinsprat hela dagen lång samtidigt som jag ställde mina marsvin. Jag fick ta hjälp av Per & Helen när det var dags för BiS jr då jag hade 3 stycken i final! Var lite många att hålla ordning på själv så att säga ;) 

Efter utställningen var det årsmöte, jag & Cecilia Gullberg satt i valberedningen 2017 & har fått till en riktigt bra styrelse inför 2018/ 2019 vilken bifalldes på mötet.

 

Två marsvin var sålda & skulle åka till Skåne, ändrade planer med kort varsel gjorde att vackra Buster fick följa med Helen Berg hem till Vreta Kloster istället! Det blev ju hur bra som helst, dels får han ett toppenhem, dels hamnar han i närheten av mig! Plus att jag kommer få se honom på utställningar i framtiden. Så det löste sig finfint! 

Skinnytösen Yvonne fick jag hjälp att färgbestämma på plats & sedan åkte hon med hem istället för Skåne. En dag senare hörde Linnea från Vallentuna av sig & ville köpa henne så det fick bli ett nytt hem lite längre norrut istället för motsatsen haha... Linnea har Pocahontas från oss sedan tidigare.

 

3 mar 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)