SMF 502 Blackas Marsvin


27 februari

Sessan & Cesar fick prova en ny hovis idag. Sessan hade ju tappat båda fram dagarna innan, blir så satans trött på tappskor så jag vet inte vad!! Gick inte att sko henne pga av det så det känns ju sisådär. Överlag såg hovarna riktigt tråkiga ut, båda hästarna hade sultryck av snösulorna så det var skönt att få av dom nu. Hoppas & tror att hästarnas hovar kommer att bli bättre framöver. Jag måste investera i boots till Sessan. Cesar såg riktigt fin ut efter skoning. Hoppas att Julia kommer märka skillnad i ridningen. Ja, kort sammanfattat hoppas jag på en ny bättre era angående hästarnas hovar....!

 

I helgen kommer Alexia & Fideli att flytta till Elin/ Örebro. Alfons blir hämtad med & hamnar i Söderköping.

Alice flyttar nästa torsdag & Amega & Plutten flyttar nästa helg till Sthlm.

Aladdin & en unge från Edith flyttar i mitten av mars.

Troligtvis kommer Hero hem igen från Göteborg, nya hemmet är inte nöjd med honom. Känns jättetråkigt. De har framfört en hel rad med "problem" & vill antingen ha en del av pengarna tillbaka & omplacera vidare eller köpet tillbaka. För mig finns det bara ett alternativ & det är full köpeskilling åter till köparen & Hero tillbaka till oss. Är de inte nöjda med honom så är inte jag nöjd med att de har honom heller, så enkelt är det. Jag har kontrollerat en del av det köparen uppgett samt bett om bilder på de saker de framfört synpunkter på & någonstans stämmer saker & ting inte riktigt. Det går liksom inte ihop. Men strunt samma. Givetvis är han välkommen hem igen, vår fina "guld- gosse" <3

Som jag har skrivit här på hemsidan, alla marsvin från oss (egenuppfödda, sålda och/ eller omplacerade) är alltid välkomna tillbaka till oss. För oss är det viktigt att samtliga parter är nöjda. Vi, nya hemmet & det lilla marsvinet =)

Trevlig Helg! 

28 feb 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)