SMF 502 Blackas Marsvin


28 december

 

Jag & Julia hade tvätt av marsvin idag igen. Efter det så satte vi ihop Tuva med Molly. Gick utan problem.

 

Rumble har ju ätit Baytrail sedan vi var hos vet, foten är åt det bättre hållet men han har magrat av...

Nu bor han hemma i vardagsrummet i väntan på att se vartåt det lutar med honom. Det är lättare att ha uppsikt över honom här hemma även om vi alltid pysslar & tittar till marsvinen i marsvinsrummet i stallet åtminstone 2 ggr/ dag.

Det ser inte ljust ut för Rumble tyvärr, det är väl bara att inse att han var i dåligt skick från början. Redan innan jag köpte honom så hade han gått ner lite i vikt & när jag fick hem honom hade en ett litet sår under foten. Så "allt" fanns ju där från starten egentligen men det gör det inte mindre tråkigt. Det var ju även mitt val att köpa honom trots hans viktnedgång så...

På ett sätt känner jag att jag har gjort allting jag kunnat. Han har fått extra behandling hela tiden, vi är inne på andra omgången med hans fot. Vi har varit hos vet, han äter antibiotika. Han får fotmassage flera ggr om dagen... Rumble börjar närma sig gränsen nu för hur lite jag anser att han får väga. Jag har min gräns & det är väl ändå bra, det måste man ha om man ska ha djur oavsett art. Man får helt enkelt inte låta det gå för långt för länge... Men det känns ändå pissgt att "misslyckas".

  Lilla sötnosen Rumble <3

28 dec 2014