SMF 502 Blackas Marsvin


30 augusti

Hästarna är på bete i Vånga sedan ett par veckor, ett jättefint bete med mycket gräs & stora träd som ger skydd. Toppen med att kunna spara lite på våra hagar vid stallet. Planen är att dom ska gå någon vecka till i Vånga & sedan är det dags att ta hem dom =) Jag hoppas kunna ha hästarna på bete även i september, gräs finns. Det hänger på vädret...!

Mina 2 har hållts igång ganska bra i sommar måste jag ändå säga, så det känns roligt inför hösten. Sessan är superfin & rida, man kan inte tro att hon är över 19 år gammal nu! Tapas har skött sig fint, han har musklat sig lite & har fått en bättre inställning till jobb. Han känns väldigt harmonisk & är mycket social <3 Lite sned fortfarande över korset, Linda ska få ta en titt på honom i september! Hoppas hon tycker han är bättre! I annat fall så får jag ta en funderare på hur det blir.

 

Marsvinen frodas, har inte varit på så många utställningar känns det som... men 3 har jag ju varit på för all del. Och så planerar jag 1- 2 under hösten. Har inte haft så många kullar nu i sommar, vilket har varit skönt! Jag planerar att dra ner något på antalet med då det är mycket med både grisar, hästar, hem, familj, arbete, hund & egen träning.... Kort sagt: tiden räcker inte riktigt till! Skit-tråkigt men så är det ibland. Motivationen med aveln får ju onekligen en dipp med  när Fantomen avlivades pga infektion i juni, Whitney toxade & dog & förra veckan togs Frappe bort akut pga tarmframfall. Det känns =/ 

 

 

30 aug 2017