SMF 502 Blackas Marsvin


30 januari

 

På söndag den 1/2 så kommer det nya hästar till oss på Restad!

Det är Linda från Norrköping som flyttar in till oss med sin varmblodstravare. Det är en valack på 13 år, 167 cm i mkh. Ska bli roligt att få tillökning i stallet, Linda är väldigt aktiv med sin häst, rider & tränar mycket, så det är kul!

 

Och sen är det lilla Sigge som kommer till oss för tillridning & senare försäljning under våren. Sigge är en shetlandsponny som ägs av Malin Davidsson. Han är 7 år & väldigt rejäl. Jag tippar på att han är omkring 105-107 i mkh. Det kommer att bli Julia som står för den uppsuttna utbildningen & jag kommer lägga min tid på hantering, tömkörning & förhoppningsvis påbörja inkörning. Sigge är en kanonfin shettis som kommer att vara till stor glädje för sina nya ägare i framtiden, en shettis som hela familjen kan bruka! Vi kommer även att transportträna & lägga in regelbundna träningar på bortaplan. Jag räknar med att Sigge kommer att vara hos oss i ca 2- 3 månader för att hinna komma igång ordentligt & lägga en bra grund inför framtiden.

 

Julia kommer sannerligen ha fullt upp, hon har ju sin egen ungponny Cesar som ska tränas & påbörja sin tävlings- säsong i vår. Plus att hon arbetar hos Therese/ Gibraltar Islandshästar på helger, röda dagar & lov med att rida & utbilda Therese`s unghästar. Jag vet också att Therese har 2 stycken 3- åringar som ska ridas in innan sommaren. Och så har hon arbetet med lilla Sigge =) Men detta är ju vad hon brinner för, jag var själv likadan i hennes ålder haha... Och är väl lite fortfarande om sanningen ska fram! Men det känns på något vis att man hade obegränsat med både tid & ork som yngre. Nu i vuxen ålder så är det liksom så mycket som ska hinnas med på så lite tid men ja... oftast så går det att pressa in det mesta som man vill göra... oftast! Men inte alltid. Ser iallafall fram emot arbetet med Sigge! Hästar är ju så otroligt härliga att jobba med & att lära känna en ny individ är också väldigt roligt & inspirerande =)

 

30 jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)