SMF 502 Blackas Marsvin


4 oktober

 

Utställning i Linköping. Gick över förväntan bra måste jag säga!

Hjärter BIR-J & BIS- JR 3, Rumble BIR- R, Judith 1:a i Pet med 91p & BIS Pet, Iam 88 p i ras & så nära att få ett cert, Fideli 89 p i Pet & Hederspris. Fullständiga poäng på alla marsvin finns under "Blackas Marsvin".

Det var också väldigt trevligt att träffa andra människor att "prata marsvin" med, nu börjar man ju känna igen lite folk när man har deltagit på ett par utställningar ;)

Det enda som var negativt igår var att vårt nya marsvin blev stoppat i incheckningen. Tyvärr visade det sig att hon bar på static så det kändes sisådär. Planen var ju att sätta henne med Iam efter utställningen men nu får det vänta. Tur i oturen var att det inte är så svårt att behandla & tydligen ganska vanligt förekommande ändå. Och tur med att hon inte haft någon närkontakt med de andra marsvinen bortsett från Sonja som då inte heller kunde delta i går. Jag tog omedelbart kontakt med Mollys uppfödare då vi endast haft Molly en kort tid. Efter kontroll på hennes andra djur så konstaterades det att även dessa bar på static. Så nu blir det till att behandla Molly & Sonja idag.

En ny skinnyhona fick följa med oss hem igår & så Rumble som vi har väntat & sett fram emot att få hem.

4 okt 2014