SMF 502 Blackas Marsvin


5 maj

Idag flyttade Ripsa & Iams sista unge, Romeo. Romeo är såld till en jätterar familj i Kisa. Kvar från kullen är Rapidash som vi kommer att spara på ett tag. Han har en härlig färg men bäst är öronen! De är riktigt bra! Tanken är att han ska kunna användas till lakeland framöver, men även till english cresteds så klart.

Vägde Fandango & han börjar hämta i kapp lite i storlek nu mot Fantomen. Ett tag skiljde det nästan oroväckande mycket på dom i gramantal men blev glad när vågen visade 800 nu på Fandango (Fantomen väger 950) Det är bra vid 5 månaders ålder. Jag tycker Douglas har börjat lägga på sig fint med, han var ju lite tunn efter han gick med honor. Men nu så börjar det hända något! Han är ett ganska stort marsvin så han bör väga några hundra gram till. I Rävlanda fick han kommentaren något lång kropp, jag vet inte om jag håller med om det utan man upplever det som så då han är så slank. Han är ju överlag en pigg & aktiv gris, vi brukar skoja om att han tränar till "Mara- lympics" ;) Douglas, skinnysarnas elit-idrottare!

 

Kattungarna i stallet växer så det knakar, de är så söta & charmiga! Sociala små liv <3 Helt "rumsrena" med, alla går på kattlåda trots att de är födda i stallet. Jag tycker det är superviktigt att de är det för jag önskar nya hem åt dom som huskatter. Bo inne men kunna gå ute. Snart börjar det bli dags att söka nya hem åt dom!

 

 

7 maj 2015