SMF 502 Blackas Marsvin


7 augusti

Varmt & skönt ute, underbart! Sessan fick komma in i stallet några timmar & sova! Det var uppskattat! Julia trimmade Cesar ute i paddocken ca 45 minuter & under tiden så passade jag på att städa marsvinsburar. Lucia har mist ännu en unge ur sin kull men resterande 3 ungar verkar må finfint! Lakelanden är supersöt & STOR! En riktig liten björnunge <3

 

Thunderstorm, som var så överbehårad där ett tag börjar tappa av hår igen. Ganska mycket faktiskt, han kanske inte blir så överbehårad trots allt? Han föddes ju i stort sett naken! Hans öron är suveräna! Ska bli roligt att ställa honom på söndag i Brändåsen. Synd att pojkar tar sån plats... man kan ju inte spara alltför många tyvärr!

 

Har förberett lite hinder ute på ängen inför kommande aktivitetsdag 16/ 8. Blev jättebra! Nu återstår att gräva en grav & så vill jag göra ett fast hinder till. Är lite sugen på att införskaffa en vattenmatta att ha under!

Det har kommit in ett gäng med anmälningar, jätteroligt! Och även lite folk utifrån som vill vara med & stå på loppisen. Allt känns som om det är under kontroll, men som alltid oroar jag mig för vädret! Det har jag gjort sedan vi bestämde datum haha.....!! Men det är väl så med saker man inte kan kontrollera, att man blir lite nojjig ;)

8 aug 2015