SMF 502 Blackas Marsvin


7 maj

Idag var det utställning i Brändåsen, tyvärr kom varken jag eller Julia i väg! Jag jobbade & kunde inte byta mitt pass & Julia fick ju sommarjobb nu i veckan & förfrågan om att arbeta helgen. Jättekul för henne, hon kommer att jobba på Lingon & Dill här i Blacka & även på deras sluss- cafe i Norsholm! Så därför kom inte heller Julia i väg till Brändåsen.

Men ett par av våra marsvin fick helt sonika åka utan oss, jätte- tack till Carin som tog med sig dom & till Gina som var vår handler & ställde dom för domaren i Brändåsen! TACK, ni är guld värda!

Det gick bra!

Lucky Luke knep sitt sista cert & är numera Svensk Champion, grattis lilla gubben!

Gertrud fick även hon ett cert & vann sin åldersgrupp.

Pebbles fick ett CK.

Så vi kunde inte vara mer nöjda, så glada över att en del marsvin kom iväg! Så på kvällen efter jobbet var det dags att hämta hem grisarna från Carin i Vadstena, en liten kvällstrip på 2 timmar tur & retur. Passade på att kika in på Carins marsvin & på en helt nyfödd liten kull med self black som kommit under dagen. Mycket söta små liv!

 

Idag fick vi även hem vår lånehane King Carrots Jack of Hearts. En 2- årig choklad/ golden/vit skinny uppfödd av Pia Neideberg Rasmussen, Danmark. Väldigt rejäl hane, bra behåring, bra hud & öron. Gosig & tillgiven är han med! Han ägs av Ulrika Trollvinge som tyvärr ska lägga ner sin uppfödning. Vi passade på att ta hem Jack, han kommer att bli en fin match med Gertrud & därefter även Khaleesi. Så han kommer att få stanna hos oss en bra tid framöver.

 

 

 

15 maj 2016