SMF 502 Blackas Marsvin


4 september

Vi kommer att ha 1 eller ev 2 stallplatser lediga nu i höst, tyvärr ska Martina inte längre ha kvar sin fina Ville. Tråkigt men så blir det ju ibland när det händer mycket saker på andra plan i livet som tar upp tid, ork & engagemang.

Jenny har varit med Corina på ett åb, det ser lovande ut för framtiden. Hon har börjats skritta uppsuttet & med lite flyt så kan det bli en friskförklaring på nästa besök, det håller vi alla tummar & tår för!

Sessan är igångsatt med nu efter detta års pollensäsong! Pigg som en mört & rolig att rida! Lika skönt varje år då den jäkla pollen försvinner, inte nog med att pållan är allergisk.. jag har ju både ena dottern plus mannen i familjen som delar det eländet!

Ivan har fått en ny, jättetrevlig medryttare! Superkul! VÄLKOMMEN Melina!

Cesar & Julia har börjat med hoppträningarna igen för Ina, nu siktar vi på ett par p&j under hösten!

Jack & Johanna är det full fart på, jag tror aldrig Jackie har mått bättre! Ser så himla fin ut nu tycker jag!

Pinnen & Linda är också igång, Pinnen har fått dojjor runt om nu & som inte trillar av heller till Lindas stora lycka ;)

 

Vi har storstädat stallet inför hösten med nu, jag har ändrat om lite med täckeshängare & annat "små-pill".

Än så länge går våra pållar fortfarande ute dygnet runt & om vädret fortsätter vara så här bra så kommer dom att vara ute till slutet av september iallafall. Bete finns det gott om i hagarna så det känns bra! Skönt också att dom flesta insekterna har försvunnit, uppskattas av både folk & fä.

(en gammal sommarbild på Sessan tagen 2010)

8 sep 2016