SMF 502 Blackas Marsvin


8 mars

Det börjar bli en trevlig rutin här på Restad, de gemensamma uteritterna på söndagar! Vädret var jättefint med även om man hade kunnat önska något mindre blåst! Följande ekipage trotsade vår- vindarna: Julia/ Cesar, Linda/ Pinne, Jenny/ Qvincy & Linnea/ Krut. Johanna har jobbar- helg denna helg, Åsa ont i foten & jag & Sessan fick vända innan grusvägen. Sessan har ju trampat av sig framskorna så illa att Mika (min nya hovis) inte kunde sätta på några nya helt enkelt =( Jag provade Johannas Cavallo-boots på Sessan & 2 av dom satt bra på framhovarna. Men jag hade inga till bakhovarna. Tänkte att det är så pass mjukt i marken att det inte var några problem. Och det hade det nog inte varit heller om bonden hade struntat i att lägga på nytt grus på hela grusvägen... Så när vi kom upp till vägen så fick jag & Sessan vända tillbaka. Lite surt. Red lite i kanten på fältet istället på en taggad pålle. Hon blev fin när lite överskotts- energi försvann men både hon & jag hade nog uppskattat en härlig uteritt med stallgänget istället. Men så är det ibland, nu ska jag kika efter boots på beg. marknaden!

Sigge har också tappat en sko så han fick vila idag. Krut hade också tappat en sko men klarade sig fint på uteritten då Linnea har boots att ta till när han får en tappsko. Satans mycket tappskor just nu... Men Sessan kan ju iallafall inte tappa någon just nu för hon har ju inga... *ironi* =P

 

Madde/ Noeas var här idag & hämtade hem lille Egon. Han & hans bröder blir ju 5 veckor nästa vecka & började att bli könsmogna nu. De vickade på rumpan & körde *kurrkurr* i buren så det var dags att låta Edith flytta ifrån sina barn & ner till hon- flocken. Jag satte Elmer & Ecco tillsammans. Elijah & Epson fick gå upp till El Paso & Aladdin. Elmer kommer att flytta på torsdag & Ecco kommer att flytta med då, tillsammans med Hero. Ecco & Hero hamnar hos Malin, en tjej jag känt sedan länge & som bor 5 minuter från oss bara. Det är bra ;) Lucia, som är dräktig, fick flytta ihop med Unity. Jag hämtade Unity, vår nya lilla crested lakeland i går kväll. Hon kom med skjuts från Hultsfred. Hon är verkligen jättesöt! Så man kan säga att det rör på sig lite bland marsvinen!

UNITY. Bild lånad av Gina/Hills. 

 

10 mar 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)