SMF 502 Blackas Marsvin


9 december

Just nu har vi en baby- boom här på Blackas marsvin <3 I natt fick Celine & Fantomen 6 (!!) stycken fina skinnyungar! Det är första gången vi får en så stor kull! Alla verkar må finfint & det känns toppen! Celine var så himla stor, alltså gigantisk sista tiden så jag är glad att hon fick nu. Och att det gick väl, hon har haft det jobbigt med den stora magen...!

Under dagen idag fick även Histeria sin kull (Douglas är pappa). Även hon har gjort ett fint jobb med de små liven! Tre töser blev det, 2 skinny & 1 lakeland! Alla verkar pigga & krya även där så vad mer kan man önska?? Hos sin förra ägare så kastade Histeria sin kull så vi är ju jätteglada över att det gick så bra nu! Hon har mycket att tillföra skinnyrasen!

Nu när alla bäbisar har kommit (Gertrud är kvar dock med sin kull men det är några veckor fram till dess) så längtar man bara efter att dom ska växa på sig! =) Man vet ju oftast redan från start vilka som är keepers men det är så spännande att se bäbisarna utvecklas!

 

Igår fick våra fina skinnykillar Douglas & Qvincy ett nytt hem hos Jessica & hennes familj i Motala! Kommer att bli lite tomt  efter vår främsta avelshane men vi har många lovande avkommor efter Douglas nu. Det var dags för honom att bli kelgris på heltid & dags för våra andra grabbar här hemma att steppa upp. Fantomen är pappa till Celine & Gertruds kull & Douglas sista kull här hos oss blev med Histeria <3

Blackas Qvincy tillsammans med pappa Swags Douglas.

 

 

 

9 dec 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)